Som økonomisk rådgiver er vores passion at skabe mere frihed og bedre bundlinje for virksomhedsejere. Derfor udarbejder vi regnskaber for små og mellemstore virksomheder i store dele af landet, da vi ingen geografisk begrænsning har. Vi befinder os oftest i området fra Odsherred til Holbæk, men kan hjælpe vores kunder landet over med at udføre deres regnskab. Derudover hjælper vi også gerne, hvis I har en ekstern revisor. Vores arbejde vil herved bestå af at aflevere en afstemt balance til den eksterne revisor, som er klar til regnskabsudarbejdelse.

Skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål eller andet

Lad regnskabet være en bekymring mindre

Når du driver en virksomhed skal der laves et regnskab, og det er dit ansvar, at regnskabet er i orden. Som virksomhedsejer kan det være en mindre sjov og tidskrævende opgave at skulle udføre et regnskab. Ligeledes skal man være opmærksom på, at der gælder forskellige regler ud fra størrelsen på virksomheden, hvorfor det oftest er en kedelig pligt som virksomhedsejer. Derfor tilbyder vi at udføre regnskab for din virksomhed, så du i stedet kan bruge din tid og energi dér, hvor du ønsker.

Book et møde angående regnskab

Vi er altid klar på et uforpligtende møde med dig, enten fysisk eller over telefon. Med digitale værktøjer som Skype og Facetime til rådighed kan vi arrangere et uforpligtende møde om regnskab, uanset hvor i landet, du befinder dig. 

Kontakt os enten på telefon 22 16 21 63 eller ved at skrive til os på mail malene@maccounting.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular i bunden af siden her. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan få arrangeret et møde.

Call Now Button