Økonomisk konsulent til virksomheds­ejere

Præsentation

Totale løsninger inden for bogholderi og regnskab

Er du virksomhedsejer? ✔️Og synes du løn og regnskab tager for meget tid? ✔️Med os på holdet får du en økonomisk rådgiver, der tager sig af bogholderiet, løn og hjælper med at træffe dagligdagens økonomiske valg. Vi hjælper dig med at drifte og vækste. Kontakt os nu for en uforpligtende snak om, hvilken løsning, der passer bedst til dig 🍀

Posted by Maccounting on Monday, April 29, 2019

Er du – ligesom os – optaget af den sorte bundlinje? 

Som økonomisk konsulent kan vi i samarbejde med dig skabe økonomisk overblik, samtidig med at du får mere frihed til at udvikle din virksomhed. Hos Maccounting tilbyder vi ikke blot rådgivning omkring din virksomheds økonomi. Vi kan også varetage flere af din virksomheds økonomiske opgaver. Vi har bl.a. stor erfaring inden med løn, bogføring og regnskab. 

Din økonomiske konsulent til: 

  • Bogføring
  • Regnskab
  • Økonomisk rådgivning
  • Optimering og digitalisering

Skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål eller andet

Økonomisk konsulent der vil skabe tryghed og frihed for virksomheds­ejere

Maccounting blev i tidernes morgen skabt af Malene, som på baggrund af sine personlige såvel som faglige erfaringer, så muligheden for at hjælpe virksomhedsejere med at opnå en større tryghed og frihed i deres hverdag. Hos Maccounting brænder vi alle for økonomi og alle dets aspekter, men vi ved, at det ikke er alle virksomhedsejere, der har det på samme måde. 

Som økonomisk konsulent har vi på nært hold oplevet, hvilke udfordringer en virksomhedsejer kan have i forbindelse med at drive sin virksomhed. Deres passion er ikke økonomi og regnskab, men derimod deres arbejde og drift af virksomheden. Hos Maccounting synes vi, at alle skal lave dét, de er gode til, så man kan opnå et meningsfuldt liv. 

Derfor vil vi gerne gøre det bare lidt nemmere at være virksomhedsejer. Vi gør det vi er bedst til, og lader dig bruge din tid på din passion. Nemlig din virksomhed.

Book et møde med en økonomisk konsulent

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring din økonomi. Som økonomisk konsulent befinder vi os i området fra Odsherred til Holbæk, men vi har ingen geografisk begrænsning. Vi hjælper gerne virksomhedsejere landet over, hvor vi kan tage et møde via Skype eller Facetime. 

Fang os på telefonen 22 16 21 63 eller ved at skrive til os på mail malene@maccounting.dk.

Vi er eksperter inden for bogføring, regnskab og administration!

VORES TEAM

MALENE HOLST LARSEN

Adm. direktør
E-mail: malene@maccounting.dk

Telefon: 22 16 21 63

ANN SHEILA JENSEN

Regnskabskonsulent
E-mail: ann@maccounting.dk

Om Malene

Jeg er uddannet skatterevisor. Har arbejdet i skat som erhvervsligner i 6 år. Derefter valgte jeg det private arbejdsmarked og blev ansat som revisorassistent i et revisionskontor. Der var jeg i 6 år. Jeg nåede også at snuse til en økonomiafdeling hvor jeg sad som ansvarlig for de håndværksmæssige virksomheder. Dette gjorde jeg i 2 år inden jeg valgte at blive selvstændig.

Jeg er gift, har 2 børn og bruger min fritid på at uddanne mig til coach og derefter psykoterapeut. Dette gør jeg for, ikke mindst at lære mig selv bedre at kende. Men også at kunne bruge den viden i forbindelse med at lede mine medarbejdere samt hjælpe andre virksomheder til at skabe en god trivsel på arbejdspladsen.

På kontoret er jeg hende den lille. Klar på en kæk bemærkning og har som regel altid en løsning på en problemstilling.

Om Ann

Jeg er uddannet på et revisionskontor, hvor jeg har arbejdet som revisorassistent i 10 år fra 2001-2011. De efterfølgende 8 år har jeg været ansvarlig for økonomifunktionen i en konsulentforretning og tilhørende koncernselskaber.

Privat er jeg gift og har 2 egne børn samt bonusbørn. Jeg interesserer mig meget for personlig udvikling og dyrker alt det zumba, jeg kan komme til.

Jeg bliver ofte kaldt Mor-Ann, da jeg er god til at drage omsorg for mine medmennesker (kollegaer såvel som kunder), og jeg består af et altid smilende sind.

Call Now Button