ØKONOMISK RÅDGIVNING

Hvordan går det egentlig i din/jeres virksomhed? Har du/I travlt med at drifte? Får du/I kigget på, hvordan pengene bliver tjent og ikke mindst brugt i virksomheden? 

Nej, vel? Mange virksomhedsejere har travlt med at drifte deres virksomhed, hvorfor det ofte kan være svært at opretholde et overblik over økonomien samt de daglige økonomiske opgaver. Når året er omme tjekkes bundlinjen, og måske det er gået bedre end sidste år, ellers må der vel bare løbes stærkere næste år. Men sådan behøver det ikke at være. I stedet kan økonomisk rådgivning være vejen frem.

Skriv gerne til os for et uforpligtende møde

Få mere frihed med økonomisk rådgivning

Hos Maccounting tilbyder vi økonomisk rådgivning, så du får mere frihed samt en bedre bundlinje. Vi ser bl.a. nærmere på om der er nogle besparelser at hente i dine/jeres omkostninger, som der måske ikke er tænkt over førhen. 

Som økonomisk rådgiver ved vi, at økonomi ofte er en tidsrøver samt en mindre sjov opgave for virksomhedsejere. Derfor ønsker vi at hjælpe virksomhedsejere ved økonomisk rådgivning, så de i stedet kan bruges deres tid dér, hvor deres passion er – nemlig deres virksomhed. Udover at være behjælpelige med økonomisk rådgivning kan vi også varetage flere af virksomhedens økonomiske opgaver. Vi har stor erfaring inden for bogføring, regnskab og generelt økonomisk optimering, hvorfor du trygt kan lade os om din/jeres økonomi. 

Book et møde angående økonomisk rådgivning i dag

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, så vi kan se nærmere på, hvordan økonomisk rådgivning kan gavne dig/jer. Vi har beliggenhed i Hørve, hvorfor vi oftest kører ud til kunder i området af Odsherred og Holbæk. Men vi kan også sagtens hjælpe kunder landet over, da vi kan afholde et møde over Skype eller Facetime. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 16 21 63, eller ved at skrive til os på mail malene@maccounting.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt omkring økonomisk rådgivning.

Call Now Button