Som økonomisk rådgiver med flere års erfaring inden for bogføring ved vi, at bogføring kan være en tidskrævende opgave, som mange virksomhedsejere kun udfører, fordi det kræves af dem. Vi ønsker at alle skal arbejde med deres passion, så det bliver sjovere at være virksomhedsejer. Derfor tilbyder vi at stå for din/jeres virksomheds bogføring. På den måde får vi lov at arbejde med dét, vi synes er sjovt, så du/I kan fokusere på din/jeres passion – nemlig virksomheden.

Skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål eller andet

Få en skræddersyet aftale på bogføring

Ud fra dine ønsker og behov skræddersyr vi en aftale på bogføring for dig. Vi tilbyder henholdsvis daglig, ugentlig, månedlige samt kvartal eller halvårs bogføring. Her gælder håndtering af både debitor og kreditorbogholderi. Ligeledes har vi kendskab til de mest brugte økonomisystemer, da mange af vores kunder vælger at være papirløse og køre alt bogføring digitalt. Vi kan bl.a. hjælpe ved økonomisystemer, såsom E-conomic, C5, Dinero og Billy. Hvis du/I ønsker at føre jeres regnskab i en mappe, er det også en mulighed. I kommer bare med mappen, når det er tid til bogføring. Vi indlæser en csv fil med posteringer fra banken, da det letter vores arbejde og dermed dine penge. 

Uanset jeres behov, finder vi en løsning, der passer jer ved bogføring.

Kontakt os angående bogføring i dag

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring jeres behov for bogføring. Vi har mulighed for at arrangere et fysisk møde i området omkring Odsherred og Holbæk. Men vi kan også arrangere et møde over Skype eller Facetime, hvis du befinder dig andre steder i landet. 

Du kan kontakte os på telefon 22 16 21 63. Du er også velkommen til at skrive til os via mail malene@maccounting.dk eller via vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at svare hurtigst muligt, så vi kan aftale et møde med dig.

Call Now Button